POLITICĂ

Robert Sighiartău, Secretar General PNL: “PNL va aduce modelul de succes și dezvoltare din orașele din Transilvania la guvernarea României.”

Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, spune că semnarea Alianței Vestului este benefică pentru dezvoltarea pe viitor a României:

“Alături de Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca și unul dintre promotorii Alianței Vestului formată din patru orașe conduse cu succes de administrații locale liberale (Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Arad).
Alianța Vestului este un model care poate fi preluat și de administrațiile locale din celelalte regiuni ale țării. Este un model de dezvoltare prin valorificarea energiilor și competențelor locale, accesarea directă și cu succes a fondurilor europene și prin spargerea barierelor puse de pesediști.

Va fi un model pentru o Românie eliberată de feudele subdezvoltării întreținute interesat de PSD. Tocmai pentru că îi este pus în pericol  monopolul subdezvoltării și al sărăciei care îi asigură voturi captive, PSD răspândește minciuni despre Alianța Vestului. Nu se rupe nimic, nu se izolează nimeni. Dimpotrivă, este un model de urmat pentru a reduce rupturile de dezvoltare și nivel de trai. 


PNL va aduce modelul de succes și dezvoltare din orașele din Transilvania la guvernarea României. Este modelul de guvernare pe care îl vom avea și pe baza căruia PNL va transforma România în bine.”

sursa foto și text: Facebook Robert Sighiartău