POLITICĂ

Robert Sighiartău, secretar general PNL: ” Vă spun din Bistrița, că soarele va răsări peste această țară.”

Joi seara la Bistrița, în fața Palatului Culturii, a avut loc  ultimul miting electoral organizat de către Partidului Național Liberal inaintea alegerilor europarlamentare de duminică. La eveniment au fost prezenți: Rareș Bogdan, Gheorghe Falcă, Gheorghe Flutur, Lucian Bode alaturi de liderii judeteni ai filialei Bistrița-Năsăud. Secretarul general al PNL, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, aflat și el la eveniment,  a declarat: 

“Sunt plin de emoție pentru că aici este locul unde am crescut, unde am fost dus la biserică, unde am învățat să-mi iubesc țara. Vă spun, din Bistriţa, că soarele va răsări peste această ţară. De peste 60 de zile suntem în campanie electorală împreună cu colegii mei, m-am întâlnit cupeste 100.000 de oameni la mitinguri, m-am întâlnit cu peste 2 milioane de oameni şi le-am spus un singur lucru: destul, prea mult a suferit această ţară.

După 30 de ani, mizeria care a fost ascunsă sub covoarele din Palatul Parlamentului, din Kiseleff de la PSD a ieşit la  suprafaţă. Suntem conduşi de cel mai corupt Guvern, de cel mai slab şi incompetent Guvern pe care l-a avut România. După 30 de ani este momentul să spunem: este destul! 26 mai este o zi extrem de importantă, pentru că în 26 mai se va scrie destinul României pentru următorii 2 ani de zile şi pentru viitoarele alegeri care urmează.

Dragi bistriţeni, vreau să vă rog un singur lucru. Nu lăsaţi pe alţii să vă decidă viitorul. Nu lăsaţi pe alţii să decidă în ce ţară vă creşteţi copiii. Sunt aici împreună cu soţia mea şi cu cei doi copilaşi. Vreau să trăiesc în România. Vreau să îmi cresc copiii în ţara mea. Vreau ca în ţara mea să fiu mândru şi vreau să nu mai fiu complexat când mă duc în Europa şi să îmi fie ruşine cu politicienii mei. Vreau ca această ţară să fie condusă de oameni cu frică de Dumnezeu, de oameni cu principii, de oameni care ăşi iubesc semenii, de oameni profesionişti care fac lucruri pentru cetăţeni, care absorb fonduri europene, care dezvoltă comunităţile, care cresc nivelul de trai al românilor.

Cu ajutorul dvs., al bistriţenilor, al românilor, în 26 mai vom scrie istorie. În 26 mai, PNL va fi în primul rând. Singurul partid care poate învinge PSD este PNL. Doamne ajută! Cu Dumnezeu înainte! Victorie în 26 mai!”.