POLITICĂ

Robert Sighiartău: Susțin eliminarea supraaccizei la carburanți și eliminarea supraimpozitării pentru contractele part-time

Secretarul General al PNL, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, spune într-o postare pe contul său de Facebook, că va susține în această sesiune parlamentară cele două proiecte ale sale depuse pentru dezbatere în luna iunie:

“Voi susține cele două proiecte importante pe care le-am depus înca din luna iunie: eliminarea supraaccizei la carburanți și eliminarea supraimpozitării pentru contractele part-time.

Introducerea supraaccizei la carburanți n-a adus nimic bun. Nici pentru economie, nici pentru români. Plătim mai mult la pompă, iar prețul principalelor produse au crescut semnificativ. Pe scurt viața fiecărui român e mai scumpă. Taxa suplimentară impusă de Guvern a generat creșterea inflației, iar acest lucru îl resimțim cu toții.

Pentru angajați mesajul meu e următorul: Dacă lucrezi o oră vei plăti o contribuţie aferentă acelei ore de muncă. Cine lucrează două ore va plăti contribuţii pentru cele două ore.

Toţi cei aflați în câmpul muncii trebuie să lucreze în condiţii de competitivitate economică, fără supraimpozitare pe muncă și orice român are dreptul să lucreze cât doreşte şi cât poate în timpul unei zile de muncă.

Avem printre cele mai mari taxe pe angajaţi din întreaga UE şi un mediu fiscal neprietenos, ceea ce ne face mai puţin atractivi pentru investitori, fie ei români sau din afara ţării.”

sursa: Facebook Robert Sighiartău