POLITICĂ

Robert Sighiartău: “Vă doresc o Românie normală și bună cu toți copiii ei.”

Deputatul bistrițean Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, a transmis prin intermediul paginii sale de socializare, un mesaj cu ocazia începerii noului an școlar:

“Aproape 3 milioane de copilași încep astăzi școala sau grădinița. Speranța, emoția și șansa unui nou început cu toate temerile și necunoscutele peste care copiii vor trece cu dragostea dascălilor și a familiei.

Astăzi, familiile și școala sunt împreună, alături de copii. Și așa e bine să rămână mereu. Fiecare școală bună este o mare familie, cum este astăzi școala dumneavostră.

Școala este a doua familie a copilului, iar familia este prima lui școală. Aici stă secretul unei educații bune, făcute cu dragoste și suflet: în parteneriatul dintre familie și școală.

Normalitate înseamnă o țară în care să rămâi, să îți crești copiii, să îți pară bine să trăiești.

Intrarea în normalitate se face cu o educație bazată pe valori și pe parteneriatul dintre Scoală și Familie, cu dragoste și prioritate absolută pentru viitorul copiilor, cu viața prețuită ca dar de la Dumnezeu.

Vă doresc o Românie normală și bună cu toți copiii ei. Dumnezeu să-i ocrotească pe comorile noastre, copiii! Succes tuturor!”