România, “țara morilor de vânt”

de Amalia Pop

De ce România își permite luxul unei crize politice???
De ce NU au votat românii! -versus-  Blocajul politic românesc.
… CAUZA …   și    …  EFECT …
Inconștient sau nu, România are un statut unic în lume, acela de țară europeană în care plagiatorii devin miniștri, iar corupții instituie și conduc guverne încropite și subordonate lor. Culmea ironiei se dovedește a fi faptul că un astfel de aparat administrativ și legislativ a fost pus la guvernare prin nevotarea lui.Trăim momente fără precedent contemporane unui doctrine politice cu rol de executiv, care, în mod paradoxal, acordă o șansă hoților, iar cei care respectă valorile morale umane sau își permit să aibă un punctul de vedere sunt declarați antisistem și contra „morilor de vânt”.
Este greu de rezonat cu o astfel de situație chiar dacă întotdeauna am înțeles că individul funcționează conform unei psihologii inverse este totuși ciudat și fără logică să conștientizezi că țara ta este administrată de un guvern corupt care își asigură voturile prin manipularea în masă a ignoranților și cu toate astea a nu-ți exercita dreptul de veto împotriva ilegalităților este încă un fenomen în practică. Să fie oare mai ușor să petreci în stradă zile întregi în frig și ploaie pentru a milita împotriva celor pe care nu i-ai votat?
Nu cred în astfel de teorii, cred doar în prezumția de vinovăție, de indiferență și nepăsare.
Nu mai putem sta pe la colțuri arătând cu degetul spre posibili vinovați, ne amăgim singuri crezând în astfel de soluții, când în realitate rezolvarea vine din implicare și acțiune. Nu mai putem lasă plagiatorii să ne conducă și să se îmbogățească din munca noastră și nici corupții să scape nepedepsiți.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.