Românii din Belgia strâng fonduri pentru familia tânărului ars în explozia de la Piatra Neamț

Comunitatea românilor din Belgia a început o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta familia tânărului ars în explozia de miercuri, de la Piatra-Neamţ, ca să poată fi lângă acesta, la Charleroi.

Unul dintre iniţiatorii campaniei, Cornel Radu-Loghin, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj despre această acţiune umanitară menită să i se poată asigura tatălui tânărului cazare într-o locuinţă pentru lunga perioadă cât va sta alături de copilul său, ce este internat în spitalul din Charleroi.

„Cautam cazare in Charleroi, cat mai aproape de Grand Hôpital De Charleroi – I.m.t.r., Rue de Villers 1, 6280 Loverval, Belgium!

Aceasta cerere este pentru tatal lui Alexandru Băiașu, tanarul de 29 de ani, victima a incendiului din Piatra Neamt, transferat ieri la acest spital.

In acest moment doomnul Ionel Băiașu a primit o camera la subsolul spitalului, o camera folosita de medicii de garda dar este o solutie temporara. Va trebui sa fie acolo, alaturi de Alexandru, saptamani bune de acum inainte…..

Aici sunt detalii despre modul cum puteti ajuta si in alt fel aceasta familie greu incercata:

Donatiile pot fi facute in contul:

ROMBEL – Communauté roumaine en Belgique asbl
Clos du Parnasse no. 11F, 1050 Bruxelles
ING BANK Belgium, Swift BBRUBEBB
Cont: BE94 3631 3450 7314

cu mențiunea: Donatie Alexandru Baiasu – Piatra-Neamt

Vom publica periodic ce donatii s-au facut, cu pastrarea confidentialitatii datelor personale a donatorilor”,  precizat Cornel Radu-Loghin pe pagina sa de facebook.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.