ECONOMIC

S-a publicat lista persoanelor juridice acceptate în Programul Rabla

Lista cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) a fost publicată pe site-ul AFM

Ca urmare a aprobării dosarelor de finanţare în şedinţa Comitetului de Avizare din data de 14 noiembrie 2019, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat o listă nouă cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla).

Pentru Programul Rabla au fost acceptate 7 dosare pentru 8 autovehicule.

Lista persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestui program este publicată pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secţiunea aferentă Programului Rabla.

Persoanele juridice ale căror dosare de finanţare au fost aprobate se pot înscrie la producătorii validaţi până la 20 noiembrie 2019.

De asemenea, notele de înscriere în Programul Rabla sunt valabile până la 25 noiembrie 2019, dată până la care trebuie emise şi facturile de achiziţie a autovehiculelor noi.

Menţionăm că datele calendaristice indicate anterior sunt termene procedurale maxime, care nu pot fi depăşite, dar care pot fi devansate la iniţiativa producătorilor validaţi, sens în care sfătuim persoanele juridice să se adreseze din timp acestora, astfel încât să poată beneficia de Programul Rabla.

Biroul Comunicare
Administraţia Fondului pentru Mediu