Uncategorized

Saga “creșterii bunăstării românilor prin aplicarea la literă a programului de guvernare” pare să continue

Saga ,,creșterii bunăstării românilor prin aplicarea la literă a programului de guvernare” pare să continue, sunt cuvintele fostului premier, Dacian Cioloș. Acesta a postat un mesaj pe facebook,  unde își exprimă nemulțumirea, dar și îngrijorarea față de ultimile declarații din zona guvernamentală.
,,Să nu mă înțelegeți greșit, nu mă bucur deloc de necazul altora. Sunt doar puțin trist că avem nevoie de deziluzionări repetate pentru a înțelege că o minciună spusă de mai multe ori nu poate deveni adevăr, oricât ar vrea unii să spere că “data viitoare poate va fi mai bine”.
Nu doresc nici să mai pun o cărămidă la defetism și nici la concertul de critici adresate celor de la guvernare. Văd că o fac destul de bine oameni de-ai lor.
Cred însă că dacă nu învățăm odată pentru totdeauna lecția asta (a minciunii frumos îmbrăcate, care creează speranță) nu vom putea construi alternativa realistă.
Și noi, cei din Platforma România 100, la asta vrem să lucrăm în primul rând, în perioada următoare. Vom vorbi mai mult când vom avea consistența pe care o credem necesară”, a mai adăugat acesta. Fostul premier a distribuit o postare a unei analize realizate de fostul său colaborator, Ionel Dâncă care spunea că ,,oti profesorii din aceasta țară care au aflat abia acum că de la 1 ianuarie salariile se majorează cu 25% doar pe hartie. În realitate, se mută contribuțiile de cca. 23% din salariu brut de la angajator la angajat”.