Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pregătită pentru EuroBasket. Eveniment major pentru sportul românesc

Mâine începe Campionatului European de Baschet Masculin, eveniment ce se va desfășura în municipiul Cluj-Napoca. În urmă cu câteva zile au fost finalizate integral lucrările de extindere a Sălii Polivalente, sala având acum o capacitate de 9300 de locuri, fiind una din cele mai moderne din Europa.

În data de 21 august 2017 au fost finalizate lucrările de extindere a capacitătii Sălii Polivalente, după 7 luni de la începerea lor. În vederea asigurării capacitatii de 9300 de locuri au fost executate lucrări în interiorul sălii pentru a pune la dispozitia organizatorilor spatiile si facilitătile necesare, conform manualului FIBA Euroasket 2017. Valoarea totală a investiției este de 16.209.219 lei fără TVA. Lucrările au fost realizate de Asocierea formată din SC Con-A SRL – S.C. Dico și tiganas Birou de proiectare S.R.L.

,,S-a extins capacitatea sălii la 9300 de locuri, s-a fixat un ecran pentru transmiterea și vizionarea de afară a meciurilor din sală, s-au instalat ledurile pentru publicitate și cele care înconjoară terenul, s-au modernizat vestiarele, sălile de fitness, zona VIP si zona presei. Toate acestea ne fac să concluzionam că municipiul Cluj-Napoca are cea mai modernă Sală Polivalentă din Romania și una dintre cele mai frumoase din Europa”, a declarat primarul Emil Boc.

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va găzdui, în perioada 1-7 septembrie 2017, meciurile din cadrul Grupei C a FIBA EuroBasket 2017. La competiție vor participa reprezentativele de seniori ale Spaniei, Croației, Ungariei, Muntenegru, Cehiei si Romaniei.

,,Municipiul Cluj-Napoca deține cea mai modernă Sală Polivalentă din România, comparabilă cu sălile de profil din marele orașe europene.
În vederea desfășurării la Cluj-Napoca a Campionatului European de Baschet Masculin, Sala Polivalentă a fost extinsă la 9300 locuri și are dotări de ultimă generație finanțate de către Primăria municipiului Cluj-Napoca.
Mult succes echipei de baschet masculin a României care va întâlni la Cluj campioana europeană, Spania, dar și reprezentativele Cehiei, Croației, Ungariei și Muntenegrului!”, e mesajul primarului Emil Boc înaintea începerii  Campionatului European de Baschet Masculin

 

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.