Sancțiuni aplicate de Inspectoratul de Jandarmi Bistrița-Năsăud

A împrumutat un telefon mobil pentru un apel urgent şi…a fugit!

 Un tânăr de 19 ani din Bistriţa a rugat un bărbat să îi împrumute telefonul mobil doar pentru a efectua un apel urgent. Imediat ce s-a îndepărtat puţin acesta a fugit de lângă cel care i-a acordat încredere. Din fericire păgubitul a alergat după tânăr şi l-a prins, după care a apelat la autorităţi pentru a-l face să plătească pentru fapta comisă.

 Jandarmii au întocmit pe numele celui în cauză actele de sesizare pentru infracţiunea de furt calificat, conform art. 229 Cod Penal, acte care au fost înaintate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

  A sustras mai multe produse de pe rafturile unui hipermarket şi s-a ales cu dosar penal

Un bărbat de 40 de ani din Bistriţa aflat la cumpărături într-un hipermarket din municipiu, a ales produsele dorite de pe rafturile magazinului, dar în loc să le pună în coşul de cumpărături le-a ascuns în haină, cu scopul de a nu le mai achita la casa de marcat. Acesta a încercat să sustragă produse alimentare şi nealimentare.

Jandarmii au întocmit pe numele acestuia actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care au fost înaintate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Cerşetoria, refuzul legitimării sau provocarea unor scandaluri – fapte sanctionate de jandarmi la sfârşit de săptămână

 În ultimele 48 de ore, jandarmii au sancţionat contravenţional mai multe abateri de la legislaţia legală în vigoare. Astfel, au fost aplicate sancţiuni în valoare de 1.700 de lei pentru apelarea în mod nejustificat la mila publicului, adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare, provocarea unor scandaluri şi refuzul declinării identităţii în faţa agentului constatator.

 

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.