grădiniţă Sângeorz-Băi
DIN TRANSILVANIA

Sângeorz-Băi va avea o nouă grădiniţă

Astăzi, 21.05.2020 la Primăria Sângeorz-Băi s-a semnat contractul de atribuire a celei de-a doua grădiniţe, care va avea 4 săli de clasă cu dotări la standarde europene.

Aceasta va fii amplasată pe Strada Carpaţilor din oraşul Sângeorz-Băi, iar firma căreia i s-a adjudecat acest proiect este S.C. GABRIEL TOURISM S.R.L. Lucrările vor începe în toamna acestui an.

Valoarea contractului de proiectare+ execuţie este de aproximativ 2.000.000 lei şi urmăreşte realizarea de investiţii în vederea creşterii confortului şi a eficienţei energetice, dar şi a creării unui cadru optim pentru educaţie şi formare al unui spaţiu special destinat activităţii învăţământului preşcolar.

Prin acest proiect, împreună cu celelalte proiecte aflate în implementare, primarul oraşului Traian Ogâgău îşi doreşte ca populaţia oraşului Sângeorz-Băi să aibă acces la o educaţie de calitate, cât şi să beneficieze de cele mai bune condiţii de trai.

“Curând încep lucrările la cea de-a doua grădiniță care se va construi în primul meu mandat, prima fiind cea de pe strada Salciilor care este aproape gata să primească copilașii.
De Sfinții Constantin și Elena, vin vești bune pentru comunitatea noastră!
Am adjudecat proiectul de Amenajare Grădiniță cu patru săli de clasă și dotări la standarde europene pe strada Carpaților în locul fostei săli de nunți, în valoare de 2.000.000 lei.
Firma câștigătoare, SC GABRIEL TOURISM SRL, din Sângeorz-Băi, va demara lucrările undeva în toamna acestui an”, a menţionat primarul staţiunii Sângeorz-Băi.