ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE

Se lansează cea mai mare organizație feminină din România-Federația Patronalelor Femeilor Antreprenor

Pe 8 martie, la Palatul Parlamentului, are loc Gala ,,Din apreciere pentru tine”, evenimentul de lansare al Federației Patronatelor Femeilor Antreprenor, entitatea asociativă feminină care reunește mai multe patronate și asociații care au femeia în centrul acțiunilor și preocupărilor lor.

,,Știm că o femeie care se simte apreciată, poate realiza lucruri marețe, inovatoare… poate chiar schimba lumea!, iar noi ne-am propus să și demonstrăm acest lucru.
Astfel că ne pregătim de lansarea Federației Patronatelor Femeilor Antreprenor – o inițiativă creată pentru a susține implicarea femeilor în viața economică și socială din țara noastră.

Avem, deci, deosebita plăcere să vă invităm joi, 8 martie, cu începere de la ora 19.00, la Palatul Parlamentului, sala UNIRII, la evenimentul ,,Din apreciere pentru tine” cu ocazia lansării Federației Patronalelor Femeilor Antreprenor, un eveniment realizat în parteneriat cu Comisia pentru Industrii și Servicii din Camera Deputaților și cu sprijinul SISSI, Asociația Freelancerilor și Asociația Națională a Antreprenorilor”, e mesajul postat de organizație.

Program Gală ,,Din apreciere pentru TINE”
19:00-19:30: Welcome Cocktail
19.30-20.15: Lansare Federația Patronală a Femeilor Antreprenor
20.15-21.00: Gala Apreciez – Susținută de Sissi
21.00-22.00: Networking Dinner & Concert DIRECȚIA 5

Intrarea se face pe bază de invitație nominală.
Pentru detalii ne puteți contacta pe [email protected]