Cătălin Ivan, unul dintre contestatarii constanţi ai preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, a anunţat pe pagina sa de Facebook conturarea unui „nou proiect politic pentru PSD, în interiorul partidului”. Cu alte cuvinte, se oficializează, în sânul PSD, o opoziţie la actuala conducere.

„Lucram deja la un nou proiect politic pentru PSD, in interiorul partidului. Cred ca nu ai voie sa critici daca nu pui macar o solutie in loc. L-am tot criticat pe Liviu Dragnea pentru modul inchis, autoritar spre dictatorial, in care conduce partidul, pentru lipsa de viziune si de directie din ultimul timp.
Foarte curand vom prezenta public propunerea noastra de proiect politic pentru colegii nostri, membri ai PSD. Vom analiza atunci cate din propunerile noastre vor fi bune si cate nu. Important este sa avem o dezbatere interna nu despre cum intarim puterea unei persoane in partid, in niciun caz despre cum sa-i aparam pe unii sa nu ajunga in fata instantei sau cum sa-i ajutam sa se imbogateasca mai usor din banii publici, ci despre cum trebuie sa arate un partid de stanga curat, modern, european, credibil.
Unii se vor intreba, pe buna dreptate, cine suntem cei care vom prezenta acest proiect. Toate la momentul potrivit.” a precizat europarlamentarul