POLITICĂ

Secretar de stat din MApN, demis de Gabriel Leș. Andrei Ignat, pentru NotaBN: La acest moment, nu doresc să comentez

În weekend, Ministerul Apărării Naționale, Gabriel Leș a anunțat printr-un comunicat de presă, postat pe site-ul instituției, că l-a demis pe secretarul de stat Andrei Ignat, în urma rezultatelor preliminare a evaluării care se desfășoară, în aceste zile, în Minister.
,,Ministrul apărării naționale, Gabriel Leș, a dispus demararea, în perioada curentă, a unui amplu proces de evaluare a activității diferitelor structuri ale M.Ap.N., ce vizează eficientizarea activității instituției. Rezultatele preliminare au subliniat necesitatea relansării și reenergizării activității manageriale a departamentului responsabil de activitatea de înzestrare. În acest context, ministrul apărării naționale a decis ca oportună eliberarea din funcție a domnului Andrei Ignat, secretar de stat al Departamentului pentru Armamente, propunere ce a primit avizul premierului” se arată pe site-ul MApN.

Potrivit ezv.ro, secretarul de stat demis ieri este un apropiat al lui Liviu Dragnea și de aici se trage demiterea acestuia. Potrivit sursei citate, Andrei Ignat este cel care  a blocat licitaţia privind achiziţia de corvete pentru Armata României.
Contactat de NotaBN, secretarul de stat demis, Andrei Ignat, ne-a spus că ,,la acest moment, nu doresc să comentez”, lăsând să se înțeleagă că ar putea face declarații, la un moment dat, despre demiterea lui.
Sursă foto: ziare.com