POLITICĂ

Secretarul General al PNL, deputatul Robert Sighiartău despre PSD: “Această miliție vrea să ne inhibe și să ne reducă la tăcere prin tehnicile învățate de la înaintașii lor comuniști.”

Într-o postare pe facebook, secretarul general al Partidului Național Liberal, deputatul de Bistrița-Năsăud Robert Sighiartău spune:
“PSD a ajuns să publice fișe medicale ale oamenilor, ale românilor, fie ei persoane publice sau din societatea civilă. Ce a făcut Darius Vâlcov este revoltător și azi ar trebui demis de îndată. PSD duce  lupta politică la un alt nivel. La cel mai de jos posibil. Pe de altă parte, nu trebuie lăsat în plan secund faptul că el nu trebuia să poată intra în posesia unui astfel de document.
Vedem cât de mult vulnerabilizează PSD-ul funcția publică și instituțiile statului. Lucrurile nu pot rămâne așa. E prea mult. Acești oameni nu mai pot reprezenta țara. Această miliție vrea să ne inhibe și să ne reducă la tăcere prin tehnicile învățate de la înaintașii lor comuniști. Trebuie să le răspundem cu fermitate, iar funcționarii trebuie să le refuze ordinele de partid pe care le dau acești iresponsabili.”