POLITICĂ

Secretarul General al PNL, deputatul Robert Sighiartău la Școala de Vară a TNL:”Avem nevoie de VALORI ȘI PRINCIPII DE CENTRU DREAPTA.

Prezent astăzi în rândul colegilor săi din cadrul Tineretului Național Liberal care participă la Școala de Vară din stațiunea Saturn, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, a transmis tinerilor participanți următorul mesaj:

“Le-am spus colegilor mei din TNL că, după anii 90’, nivelul moral, uman, profesional și politic al unei guvernări nu a fost niciodată atât de jos cum este astăzi. Discuția profundă pe care trebuie să o avem va fi nu doar despre plecarea lui Dragnea de la putere, despre câștigarea alegerilor viitoare, despre programul și oamenii cu care venim în fața românilor, ci și despre VALORILE și PRINCIPIILE pe baza cărora vom repara și construi.

O guvernare de succes a PNL trebuie să schimbe în bine nu doar economia, ci să vindece starea morală a societății, să ofere speranță și încredere românilor că se poate trăi decent, cu inima ușoară și în țara noastră.

 De aceea, pe lângă modelul administrativ de succes despre care vorbeam (Cluj, Alba-Iulia, Oradea, Blaj), avem nevoie de VALORI ȘI PRINCIPII DE CENTRU DREAPTA care au la bază valorile ce au făcut gloria civilizației, culturii și democrației europene, valorile de proveniență creștină.”

“Greii” din PNL s-au mutat la mare în acest weekend. La Școala de Vară a Tineretului Național Liberal “YOUth in Europe”, participă mai toți liderii din PNL, în frunte cu președintele liberalilor, Ludovic Orban, secretarul general al partidului, Robert Sighiartău, liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, vicepreședinții Dan Vîlceanu și Florin Cîțu sau europarlamentarul Siegfried Mureșan.

Nu mai puțin de 800 de tineri liberali participă la Școala de Vară a TNL, fiind cel mai mare succes al unei organizații de tineret din acest an. În comparație, la Școala de Vară a TSD au participat doar 400 de tineri, iar la ALDE, puțin peste 200.

sursa foto: facebook Robert Sighiartău