Secretarul General al PNL, deputatul Robert Sighiartău: „Voi merge la referendum si voi vota DA !”

Într-o postare pe facebook, secretarul general al Partidului Național Liberal, deputatul de Bistrița-Năsăud, Robert Sighiartău spune:

„Este referendumul inițiat de trei milioane de români. Nimeni nu se poate opune voinței lor. Nimeni nu se poate împroprietări cu voința lor. Nu e referendumul lui Dragnea, nici al PSD. E referendumul românilor.

Este un referendum despre valorile fundamentale ale unei societăți și civilizații: căsătoria și familia. Căsătoria intre bărbat și femeie se află la baza instituției familiei. E cadrul normal si firesc, orânduit pentru nașterea, creșterea și educarea copiilor într-o familie. Familia este piatra de temelie a unei societăți și a unei națiuni.

„Familia este centrul și inima civilizației iubirii” spunea papa Ioan Paul al doilea. Acest referendum este despre iubire, nu despre ură.

Îi chem pe toți cei care cred în valorile familiei să meargă la acest referendum și să voteze DA.”

Recommended For You

2 Comments

  1. Pe timpul lui Ceaușescu umbla o poveste falsa cum ca străinii umbla prin țara , adorm cu cloroform oamenii, mai ales copii, si le extrag sângele. Învățătura: stați departe de străini, ascultați cu sfințenie si urmați neabătut firul rosu, precum si toate îndrumările partidului socialist.

    Sau “Copii, nu staționați lângă autobuzele cu turiști străini si nu acceptați guma sau bomboane de la aceștia. Un copil din Ploiești a luat si a murit otrăvit !”

    Azi dușmanul atentează, pervers, tot la copii noștri , varianta PSD este adoptarea copiilor “noștri” de familii curiste, deși in Romania nu exista nici măcar un singur exemplu de copil adoptat de bărbați îndărătnici sau de femei lesbiene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.