Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: ,,Efectele proastei guvernări Tăriceanu-Dragnea se văd în cele mai mari creșteri de prețuri”

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău se arată nemulțumit de valul scumpirilor și de lipsa de soluții ale guvernului. PNL  a început săptămâna în forță prin introducerea unei moțiuni împotriva ministrului Rovana Plumb pentru slaba absorbție a fondurilor europene. Liderii PNL sunt nemulțumiți de activitatea întregului guvern, printre cei mai vehevenți numărându-se Raluca Țurcan, Florin Cîțu.

,,Valul scumpirilor pornit de guvernarea ALDE-PSD crește necontenit. Inflația a atins, în martie, pragul de 5% după ce a crescut puternic de la începutul anului ( plus 1.7% ).
Efectele proastei guvernări Tăriceanu-Dragnea se văd în cele mai mari creșteri de prețuri din Uniunea Europeană.
Veniturile românilor sunt tot mai puternic lovite și diminuate. Minciuna populistă a PSD-ALDE are picioare scurte.

Salariul mediu net a SCĂZUT în câteva domenii (sănătate, asistenţă socială). Mutarea contribuțiilor a fost neinspirată, ca de altfel întreaga politică fiscală a Guvernului. Nimic nu merge de la sine! Dragnea&co ne spune de câțiva ani că nu trebuie să facem nimic. În opinia lor, e suficient să consumăm. E limpede pentru oricine că ne îndreptăm spre un faliment economic.

Din nefericire, toate rezultatele pozitive din mediul privat sunt consumate de actuala putere și încet-încet nici acești bani nu le mai ajung. Foarte curând, vom plăti scump această nesăbuință. Noi, nu ei!

Incapacitatea managerială se vede foarte clar în lipsa de atragere a banilor europeni. Suntem codași și aici! Așa se întâmplă celor care n-au grijă de talanți”.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.