ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, se află într-o vizită la invitația creștin-democrațiilor germani

O delegație a Partidului Național Liberal a participat la un program de dialog și schimb de bune practici în organizarea partidelor politice. Întâlnirea a fost organizată de KAS România. Delegația Partidului National Liberal a fost condusă de secretarul general al PNL, Robert Sighiartău. În prima zi a sejurului în Germania, oficialii români au fost primiți de Manfred Pentz, secretar general și director executiv al CDU Hessa, la sediul partidului din capitala de land Wiesbaden.

Din delegație au făcut parte Ilie Bolojan – Prim-vicepresedinte, Robert Sighiartau – Secretar general, Ionel Danca – Purtător de cuvant, Mara Mareș – Președinte TNL, Cristina Pocora – Secretar general adjunct, Răzvan Priscă – Secretar general adjunct, Alexandru Kocsis – Coordonator comunicare online și Raluca Paduraru – Consilier parlamentar.

Aceștia au mai purtat discuții cu Norbert Kartmann, Președintele Parlamentului din landul Hessen, un politician german de origine română, membru în conducerea CDU și cu Prim-ministrul landului Hessen şi vicepreşedintele CDU Germania, Volker Bouffier. Întâlnirile cu Prim-ministrul landului Hessen și vicepreședintele CDU, Volker Bouffier face parte din programul organizat de Fundația Konrad Adenauer cu sprijinului domnilor Dr. Martin Sieg si Andrei Avram.