Senator exclus din PNL

Senatorul Daniel Zamfir a fost exclus din PNL. Decizia a fost luată în Biroul Executiv al Partidului Național Liberal cu 25 de voturi pentru și două împotrivă.

Zamfir s-a remarcat prin inițierea mai multor reglementări împotriva băncilor, poziționându-se împotriva deciziilor partidului. De altfel, în ultimul an, Zamfir a atacat constant partidul, ironizând mereu activitatea conducerii partidului.

De asemenea, acesta a mediatizat intens și negativ, decizia partidului de a-l susține pe senatorul Florin Cîțu pentru poziția de președinte al Comisiei economice a Senatului, în detrimentul lui.

Zamfir este cunoscut pentru relațiile sale cu postul Antena 3, fiind invitat permanent. Zamfir este căsătorit cu cunoscută prezentatoare a postului Antena 3, Oana Stancu.

De asemenea, BeX al PNL  a votat și demiterea președintelui Sector 3, Florin Alexe, cunoscut ca fiind un apropiat al primarului Sector 3, Robert Negoiță. Alexe a fost președinte al tinerilor liberali, iar din 2015, președinte PNL Sector 3.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.