ULTIMA ORĂ

Senator exclus din PNL

Senatorul Daniel Zamfir a fost exclus din PNL. Decizia a fost luată în Biroul Executiv al Partidului Național Liberal cu 25 de voturi pentru și două împotrivă.

Zamfir s-a remarcat prin inițierea mai multor reglementări împotriva băncilor, poziționându-se împotriva deciziilor partidului. De altfel, în ultimul an, Zamfir a atacat constant partidul, ironizând mereu activitatea conducerii partidului.

De asemenea, acesta a mediatizat intens și negativ, decizia partidului de a-l susține pe senatorul Florin Cîțu pentru poziția de președinte al Comisiei economice a Senatului, în detrimentul lui.

Zamfir este cunoscut pentru relațiile sale cu postul Antena 3, fiind invitat permanent. Zamfir este căsătorit cu cunoscută prezentatoare a postului Antena 3, Oana Stancu.

De asemenea, BeX al PNL  a votat și demiterea președintelui Sector 3, Florin Alexe, cunoscut ca fiind un apropiat al primarului Sector 3, Robert Negoiță. Alexe a fost președinte al tinerilor liberali, iar din 2015, președinte PNL Sector 3.