POLITICĂ

Senator PNL: PNL va ataca la CCR procedura de selecție și numire a conducerii ASF

Senatorul PNL Florin Cîţu a anunţat, joi, că liberalii vor ataca la CCR procedura de selecţie şi numire a conducerii ASF. Senatorul e de părere că instituţia a devenit o anexă a PSD. Parlamentarii au votat numirea la şefia ASF a actualului preşedinte al instituţie, Leonardo Badea.

“Bag-o și pe asta în valiză, Liviule! Mitocănia a devenit politică de partid la PSD. Este clar că proprietari degetelor arătate prin Parlament sunt un accident al democrației. Degetul mijlociu al lui PSDragnea!

PSD-ul împarte mitocănia în două. Cea clasică, grobiană de inspirație Dragne-istă care produce apaluze în PSD și greața în restul societății.

Și cealaltă… despre care vreau să vorbesc astăzi, mitocănia instituțională. Mult mai periculoasă și mai perversă, în opinia mea. Pentru mitocănia grobiană am dezvoltat anticorpi. Întorci capul și pleci mai departe.

Pentru mitocănia instituțională acum căutăm soluții! Recunosc, acest tip de mitocănie îmi generează o dorință de revoltă și de a schimba lucrurile imediat. Aceasta, mitocănia instituțională, am vazut-o când au fost alese conducerile CCR, CC, CEC, toate companiile de stat, eliminarea OUG 109 și cel mai recent la ASF.

Conducerea ASF numită acum două zile nu îndeplinește condițiile de profesionalism și experiență cerute de lege.

PSD a transformat și ASF într-o anexă PSD. PNL va ataca la CCR procedura de selecție și numire a conducerii ASF!

Acum aveți explicația pentru care PSD amână acest proces de selecție de câteva săptămânii. Ar mai fi fost încă o bilă neagră în raportul MCV”, a declarat senatorul liberal pe pagina sa de socializare.