DIN TRANSILVANIA

Show la Discoteca 80, care a adunat peste 10 000 de spectatori la Cluj-Napoca

Aseară, la Cluj-Napoca, peste 10 000 de spectatori au umplut Sala Polivalentă pentru a urmări show-ul Discoteca 80. Clujenii au cântat “Mamma Maria” (Ricchi e Poveri), “Rivers of Babylon” (Boney M), “You’re a Woman” (Bad Boys Blue) sau “Touch Me” (Samantha Fox).

Discoteca ’80 Cluj 2018 a durat peste 4 ore.

Formațiile și artiștii menționați au făcut senzație în anii ’80-’90, iar hiturile lor au fost prezente în topuri, au umplut săli de concerte și au animat discoteci în numeroase țări. Artiștii sunt foarte activi din punct de vedere muzical și susțin concerte sold-out în fața fanilor din întreaga lume.

DISCOTECA ’80 Cluj se află la a doua ediție. În 23 septembrie 2017, la prima ediție a evenimentului, 8.000 de iubitori ai muzicii din întreaga țară au cântat, au dansat și s-au distrat la Sala Polivalentă din Cluj, la concertele susținute de Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy.

Backstage Production continuă să organizeze anual la Cluj concerte Discoteca ’80. La acest tip de evenimente participă zeci de mii de melomani în orașe precum Paris, Zürich, Sankt Petersburg, Varșovia, Praga sau Moscova.

Concertul DISCOTECA ‘80 este bazat pe un concept care are în centru nostalgia, plăcerea și emoția retrăirii atmosferei muzicale din anii ’80. Aceia au fost anii în care mulți dintre voi erați tineri liceeni și mergeați pentru prima dată la discotecă.