DIN TRANSILVANIA

Sibiul se promovează la două târguri de turism europene

Municipiul Sibiu împreună cu judeţul Sibiu continuă promovarea municipiului Sibiu şi a întregii regiuni la două târguri de turism care au loc în această perioadă la Viena şi Stuttgart.

La Târgul de Turism de la Viena (10-13 ianuarie), Sibiul prezintă oferta sa, cu obiectivele turistice şi evenimentele care au loc în oraş şi împrejurimi, iar vizitatorii vor primi broşuri şi hărţi care promovează locaţia.

De asemenea, dat fiind faptul că regiunea Sibiu poartă anul acesta titlul de Regiune Gastronomică Europeană, la târg se vor promova tururi şi experienţe, dar şi evenimentele gastronomice care au loc în municipiul Sibiu şi regiune în fiecare an şi au devenit tradiţie. Asociaţia My Transylvania şi Slow Food Sibiu care participă la acest târg prin eforturi proprii vor prezenta într-un spaţiu al Târgului o sesiune de live cooking. Vizitatorii târgului vor putea astfel degusta duminică, de la ora 13.15 în hala B mai multe preparate cu ingredinte locale: zacuscă cu brânză de capră la antreuri, mămăligă cu ciuperci şi trufe ca fel principal şi ciocolată cu trufe ca desert.

Sibiul este prezent şi la Târgul de Turism de Stuttgart (12-20 ianuarie), într-un stand propriu, alături de patru agenţii de turism sibiene care vor prezenta pachete turistice ce includ şi destinaţia Sibiu. CMT Stuttgart este cel mai mare târg de profil din Germania, în ediţia de anul trecut numărând peste 260.000 de vizitatori.

Precizăm că Sibiul este legat de cele două oraşe prin zboruri operate de pe Aeroportul Internaţional Sibiu de Tarom, Blue Air şi Austrian Airlines, în fiecare dintre cele două locaţii fiind programate câte 6 zboruri săptămânal.

Serviciul Comunicare, Relaţii Externe şi Marketing
Primăria Municipiului Sibiu