DIN TRANSILVANIA

Sibiul va avea un nou spital județean

Astăzi a fost semnat un Acord de colaborare între Consiliul Județean Sibiu și Guvernul României pentru susținerea și finanțarea Noului Spital Județean

Daniela Câmpean, președinta Consiliul Județean Sibiu: “Prima unitate spitalicească de pe teritoriul României s-a deschis la Sibiu, acum 728 de ani. Azi, tot la Sibiu, punem bazele primului Spital Județean construit după Revoluție.

Pornit din dorința de a ținti sus, proiectul prioritar cu care am candidat acum patru ani – devine REALITATE!!! Prin Acordul de colaborare semnat cu Guvernul României reprezentat de premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru și ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, avem garanția unui sprijin pentru finanțarea și derularea celui mai mare proiect de investiție de după Revoluție – construirea Noului Spital Județean.
Sunt fericită, dragi sibieni, pentru că am reușit #împreună să aducem județului Sibiu cel mai mare proiect de investiții din ultimii 30 de ani – construirea Noului Spital Județean pentru adulți și copii, unde condițiile vor fi la cel mai înalt nivel!“

“Un spital cu soluții tehnice de vârf, un spital prietenos cu pacienții și cu cadrele medicale, un spital care va apela la soluții ingenioase, prietenoase cu mediul” este modul în care a descris premierul Ludovic Orban proiectul Noului Spital Județean.