POLITICĂ

Siegfried Mureșan (PNL): Tudorel Toader a început asaltul final la independența justiției. Doar Liviu Dragnea are de câștigat

PSD se chinuie de șapte ani să pună mâna pe justiție, iar acum Tudorel Toader a început asaltul final, avertizează europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan, după ce, marți, Toader a modificat iar prin Ordonanță de Urgență cele trei legi ale justiției, și acestea oricum extrem de controversate. Într-o postare pe Facebook, Mureșan atrage atenția că nici Călin Popescu Tăriceanu și partidul său, ALDE, nu sunt străini de aceste planuri.

Mureşan mai susține că din aceste OUG-uri, în cazul cărora nici măcar nu se justifică urgența, românii cinstiți nu obțin nimic. Singurul care câștigă este Liviu Dragnea.

De 7 ani se chinuie PSD să pună mâna pe justiție.
De 2 ani și-a făcut o prioritate zero din acest obiectiv alături de ALDE a lui Tăriceanu.
Acum Tudorel a început asaltul final la independența justiției.
Unde este urgența din aceste ordonanțe date de Tudorel pe ascuns? Ce au de câștigat românii din graba cu care Tudorel modifică legile justiției în dezacord cu recomandările MCV, ale tuturor partenerilor europeni și ale experților independenți?
Românii cinstiți nu au nimic de câștigat. Doar Liviu Dragnea are de câștigat.
Această coaliție de guvernare s-a compromis în totalitate la nivel european și a compromis președinția română a UE doar pentru a acapara justiția și a-i face pe plac lui Liviu Dragnea.