Simona Halep a ajuns acasă

Simona Halep s-a întors acasă în urmă cu o oră. Ea a fost întâmpinată pe Aeroportul Otopeni de mulți admiratori și presă.

„Ceremonia organizată la Aeroportul Internațional Henri Coandă, pentru campioana noastră, Simona Halep, a fost un moment încărcat de emoții și bucurie, pe care sperăm să le trăim cât mai des”, e mesajul adresat de compania Tarom.

Simona Halep prezintă românilor, miercuri, pe Arena Națională, trofeul cucerit la Wimbledon

Simona Halep își va prezenta publicului din România trofeul cucerit sâmbătă la Wimbledon, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei pe Arena Națională, miercuri, 17 iulie, începând cu ora 19. Accesul publicului va fi gratuit.
Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis: „I-am transmis personal doamnei Primar General Gabriela Firea rugămintea ca Primăria să ne pună la dispoziție Arena Națională și logistica necesară organizării acestui eveniment și am găsit, la fel ca întotdeauna, înțelegerea necesară, drept pentru care îi adresez public mulțumirile Federației Române de Tenis. Sunt convins că iubitorii sportului din București și nu numai vor fi încântați să o felicite la scenă deschisă pe marea noastră campioană”.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.