DIN TRANSILVANIA

Simona Halep a fost votată în unanimitate cetățean de onoare al Clujului

Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca,  a decis joi, în unanimitate, să o declare pe jucătoarea de tenis Simona Halep cetățean de onoare al Clujului. După ce toți consilierii au votat favorabil s-au auzit aplauze și a luat cuvântul primarul Emil Boc.

„Vă mulțumesc pentru acest vot de suflet dat Simonei Halep și îi ținem pumnii, pentru că peste câteva ore joacă la Turneul Campioanelor cu Karolina Pliskova. Am făcut această propunere pentru că Simona Halep, dincolo de faptul că este o mare campioană, numărul 1 mondial, este un model pentru foarte mulți români, o dovadă că se poate reuși prin muncă, talent și perseverență.

Simona este un om de o modestie rară, pentru mine va rămâne numărul 1 mondial pentru eternitate. Dacă ai fost chiar și o secundă numărul 1, rămâi pe viață. Decizia de astăzi este felul nostru de a spune: Simona, ești binevenită întotdeauna la Cluj”, a spus Emil Boc.

Simona Halep va veni la Cluj, cel mai probabil, în luna februarie, când România va întâlni, în Fed Cup, reprezentativa Rusiei.