ACTUALITATE, ULTIMA ORĂ

Simona Halep: ,,Este o plăcere să vin la Cluj. Susțin echipa României să câștige”

Simona Halep, numărul 2 în ierarhia WTA, a ajuns la Cluj-Napoca pentru a le încuraja pe colegele sale Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan şi Raluca Olaru, deși nu va putea juca în confruntarea de Fed Cup dintre România şi Canada din acest weekend.

Halep a declarat într-o conferinţă de presă că regretă că nu va putea evolua în acest meci, dar are încredere în echipa României că va obţine victoria.

,,Este o plăcere să vin la Cluj, din păcate am pierdut ambele meciuri când am jucat ultima dată aici, dar de data aceasta sunt sigură că o să avem o partidă câștigată. Fetele sunt în formă și mai ales am jucat cu Irina în China și a fost un meci foarte intens și aproape, am multă încredere în ea, dar în Fed Cup este un pic mai difici, toată lumea joacă mai bine, însă toate sunt pregătite ca să câștige acest meci. Mie îmi pare rău că nu pot sa joc, dar totuși am venit să simt atmosfera echipei, piciorul meu nu este încă vindecat, ieri am făcut un tratament și trebuie să stau trei zile cu un bandaj, iar apoi voi ști cum este. Momentan nu pot să vă spun în ce situație sunt, pe vineri-sâmbătă voi ști mai multe”, a susținut Simona.

,,Nu este potrivit ca eu să intru în teren neantrenată de când am venit din Australia și nu este corect față de celelalte jucătoare, ele sunt în forma, sunt sănătoase și mi se pare mult mai bine pentru ca echipa să fie formată din jucătoare 100% apte pentru joc. Există posibilitatea să nu joc nici la Doha, doar dacă piciorul va fi mai bine după ce scot bandajul, însă sunt șanse să nu joc”, a mai precizat Halep.

Despre titlul la dublu castigat la Australian Open cu Irina Begu

,,A fost un moment special, un moment deosebit și mă bucur că am făcut-o alături de Irina. Am avut niste meciuri foarte grele și le-am câștigat în super-tie-break, ceea ce a făcut turneul mult mai special”, a declarat Halep.

Aceasta s-a declarat impresionată de oraşul Cluj-Napoca, pe care îl vede liniştit şi frumos, şi a promis că îl va vizita în aceste zile pentru că data trecută nu a reuşit să o facă.

,,Mă bucur că oamenii au cumpărat bilete, am auzit că sunt foarte mulți fani care vin să vadă meciurile, chiar dacă eu nu joc trebuie să vină să susțină echipa României. Voi fi cât se poate deschisă cu ei și încerc să mulțumesc pe toată lumea. Îmi face și mie plăcere să văd că primesc atâta căldură din partea oamenilor, însă va fi o atmosferă de neuitat și cu siguranță o să sprijin echipa României ca să câștige”, a mai declarat Simona.

“Îmi place Clujul, este a treia oară când vin aici, nu am avut șansa să îl vizitez sau să ies prin oraș, dar săptămâna asta o voi face. Am văzut câteva restaurante frumoase, străzile sunt plăcute, este o atmosfera plăcuta și oamenii sunt mult mai călduroși.”

România va înfrunta Canada în acest weekend la Fed Cup în primul tur al Grupei Mondiale II, 10-11 februarie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

foto: eclujeanul.ro

VREMEA

Roubaix Nord-Pas-De-Calais France
Senin
Senin
5°C
Vânt: 22 km/h N