Uncategorized

Simona Halep la plecarea la turneele din Asia: “Mi-ar plăcea foarte mult să termin acest an pe locul 1 mondial.”

de Mihai Sărmășan

Simona Halep (26 de ani) este gata să dea asaltul final în 2018. Numărul 1 WTA a plecat în Asia, acolo unde va evolua la turneele de la Wuhan şi Beijing, transmise în direct la Digi Sport. După aceste turnee, Halep va merge la Singapore, la Turneul Campioanelor.

Anul 2018 a fost unul de vis pentru Simona Halep. A dominat autoritar circuitul feminin de tenis şi şi-a îndeplinit, în sfârşit, marele vis. Roland Garros a fost primul turneu de Grand Slam pe care l-a câştigat. Halep a mai jucat şi finala la Australian Open, pe care a pierdut-o.

“Mi-ar plăcea foarte mult să termin acest an pe locul 1 mondial. Sper să fac rezultate bune şi pe final de 2018. A fost un an frumos într-adevăr, cu siguranţă cel mai bun de până acum, a spus Simona Halep pentru Pro TV.

Halep a impresionat în acest an şi prin susţinerea pe care a avut-o din partea fanilor. Simona a beneficiat de adevărate galerii la cele mai importante turnee la care a jucat.

Este foarte plăcut să ai susţinerea publicului de fiecare dată. La fiecare meci am parte de aşa ceva. Este deosebit şi îmi dă energie, a mai spus Simona Halep.

Următorul turneu la care va juca sportiva româncă este cel de la Wuhan (China), care se va desfășura în perioada 23-29 septembrieLa această competiție nu va fi însoțită de Darren Cahill, care a luat o scurtă pauză, pentru a putea fi alături de familie. El va reveni alături de Halep pentru turneele de la Beijing și Singapore. Pentru turneul de la Wuhan, românca va fi pregătită de către Teo Cercel.