Uncategorized

SIMONA HALEP se pregătește intens pentru ROGERS CUP

de Mihai Sărmășan

Simona Halep, 26 de ani, împreună cu antrenorul său Darren Cahill, 52 de ani, au ajuns cu bine la Montreal. Jucătoarea noastră, cap de serie numărul 1 la Rogers Cup 2018 (4-12 august), a început  pregătirile pentru turneul din categoria Premier 5, dotat cu premii totale în valoare de 2.820.000 de dolari.

Organizatorii sunt foarte încântați de prezența campioanei noastre. Astfel, Eugène Lapierre, directorul turneului s-a declarat onorat de faptul că sportive precum Simona Halep și Serena Williams vor participa.

,,Ne pregătim pentru o altă săptămână fenomenală. Suntem pregătiți pentru un alt turneu de vis, după ediția excepțională de anul trecut, și așteptăm cu nerăbdare cele mai bune jucătoare de pe circuitul feminin pe terenurile de la stadionul IGA.  Superstarurile ca Simona Halep, favoritele locale, precum Eugenie Bouchard, campioane remarcabile care se întorc, ca Serena Williams și talente emergente, precum Daria Kasatkina, vor impresiona cu siguranță. Pregătirile finale sunt în curs de desfășurare pentru a oferi jucătoarelor și fanilor o experiență memorabilă”, a spus Eugène Lapierre.

Simona Halep, care a caștigat turneul în 2016, este principala favorită a turneului, ea fiind urmată pe lista capilor de serie  de Caroline Wozniacki, Sloane Stephens, Angelique Kerber și Elina Svitolina. Serena Williams, în schimb, nu va avea statut de favorită. De altfel, întreaga listă a favoriţilor s-a stabilit în urma clasamentului WTA. Serena Williams a primit un wild-card pe ultima sută de metri şi face şi ea parte dintr-o distribuţie stelară, care cuprinde cele mai bune 25 de jucătoare ale lumii.

Mai jos puteți vedea clipul de prezentare al Simonei Halep oferit de către organizatorii turneului.

sursa video: site-ul oficial ROGERS CUP, http://www.couperogers.com/en/