Uncategorized

Simona Halep, super cadou de la sponsorul principal Nike

de Mihai Sărmăsan

Simona Halep a avut parte de o surpriză din partea sponsorului tehnic. Cea mai bună jucătoare a lumii va evolua la US Open într-o pereche de pantofi sport personalizaţi Nike, pe care este imprimat numele ei ,,Simo”, în culorile steagului României. Mai mult, litera ,,o” apare în formă de inimă.

Mai mult, pe cutia în care a primit încălţările, Halep a avut parte de un mesaj special: ,,Nu-l vei uita niciodată pe primul”, au scris americanii, făcând referire la primul Grand Slam câştigat de Halep, la Roland Garros.

,,Mulţumesc foarte mult pentru această surpriză”, a fost reacţia Simonei, care a postat pe Instagram un videoclip în care ne arată perechea de pantofi sport pe care o va purta, alături de echipamentul portocaliu pe care îl va avea la dispoziţie la Flushing Meadows.

După ce s-a retras de la New Haven, Halep își canalizează toată atenția spre US Open, turneu care se va desfășura în perioada 27 august – 9 septembrie. Cea mai bună performanță a româncei la al patrulea turneu de Grand Slam al anului e semifinala din 2015. Totuși, anul acesta, judecând după forma Simonei și valoarea adversarelor, Halep va fi marea favorită a competiției.

La primele trei turnee de Grand Slam ale anului, Halep a jucat o finală la Australian Open, s-a impus la Roland Garros şi a fost eliminată în turul 3 la Wimbledon.