DIN TRANSILVANIA

Simona Halep va fi cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca!

Simona Halep va deveni cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca. Anunțul a fost făcut de primarul Emil Boc, care a precizat că decizia va fi luată în Consiliul Local săptămâna viitoare.

“Ma bucur foarte mult ca Simona Halep a acceptat propunerea de a deveni cetatean de onoare al municipiului Cluj-Napoca.

Dincolo de performanta extraordinara obtinuta la tenis, Simona Halep este un model pentru o intreaga generatie, pentru toti romanii. Prin talent, munca, eleganta , modestie si tenacitate , Simona Halep inspira oameni atat din Romania cat si de pe intreg mapamondul.

Iti multumim, Simona Halep, pentru momentele unice de bucurie si mandrie pe care ni le-ai oferit! Si, cu siguranta, vor urma si altele!

Simona, suntem alaturi de tine ! Si la bine, si la greu!

Marea noastra campioana se afla din nou la Cluj-Napoca, alaturi de alti doi sportivi legendari ai Romaniei, Ion Tiriac si Ilie Nastse, cu ocazia unui eveniment de promovare a tenisului.

„Întâlnește-ți campionii! este adresat copiilor cu vârste între 3 și 7 ani, fiind organizat de Federația Română de Tenis și Winners Sports Club.

Acordarea titlului de cetatean de onoare urmeaza sa se faca intr-o sedinta viitoare a Consiliului local, a precizat primarul Emil Boc.