Simona Halep va juca săptămâna viitoare la turneul WTA din Moscova

de Mihai Sărmășan

Simona Halep revine pe teren în timp record, după ce a fost diagnosticată cu hernie de disc în urma examenului RMN pe care l-a efectuat săptămâna trecută. Numărul 1 WTA va juca la turneul Moscova (15-20 octombrie).

A venit și confirmarea pentru participarea la Moscova, după ce antrenorul ei, Darren Cahill, anunțase prezența ei la Kremlin Cup 2018 printr-un videoclip amuzant postat pe contul său de Twitter, în care o persoană era cărată pe un măgar, alături de mesajul: „Transportul tău de la aeroport pentru săptămâna viitoare, la Moscova, a fost rezervat, Simona Halep”. Dacă totul va decurge bine, Simona Halep va juca fără probleme și la Turneul Campioanelor (21-28 octombrie).

În această perioadă, Simona Halep s-a recuperat la o clinică unde a făcut sesiuni de gimnastică medicală şi de fizioterapie. Se pare că rezultatele au fost mai bune și decât se aștepta Simona, pentru că săptămâna trecută, după primirea diagnosticului, vorbea despre o prezență sigură doar la Turneul Campioanelor, fără a face referire și la întrecerea de la Moscova.

Simona Halep a ajuns la săptămâna cu numărul 49 în fruntea clasamentului WTA. Avantajul ei a scăzut de la 2.451 la 931 de puncte faţă de jucătoarea de pe locul al doilea, daneza Caroline Wozniacki, după China Open.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.