Uncategorized

Simona Halep va juca săptămâna viitoare la turneul WTA din Moscova

de Mihai Sărmășan

Simona Halep revine pe teren în timp record, după ce a fost diagnosticată cu hernie de disc în urma examenului RMN pe care l-a efectuat săptămâna trecută. Numărul 1 WTA va juca la turneul Moscova (15-20 octombrie).

A venit și confirmarea pentru participarea la Moscova, după ce antrenorul ei, Darren Cahill, anunțase prezența ei la Kremlin Cup 2018 printr-un videoclip amuzant postat pe contul său de Twitter, în care o persoană era cărată pe un măgar, alături de mesajul: “Transportul tău de la aeroport pentru săptămâna viitoare, la Moscova, a fost rezervat, Simona Halep”. Dacă totul va decurge bine, Simona Halep va juca fără probleme și la Turneul Campioanelor (21-28 octombrie).

În această perioadă, Simona Halep s-a recuperat la o clinică unde a făcut sesiuni de gimnastică medicală şi de fizioterapie. Se pare că rezultatele au fost mai bune și decât se aștepta Simona, pentru că săptămâna trecută, după primirea diagnosticului, vorbea despre o prezență sigură doar la Turneul Campioanelor, fără a face referire și la întrecerea de la Moscova.

Simona Halep a ajuns la săptămâna cu numărul 49 în fruntea clasamentului WTA. Avantajul ei a scăzut de la 2.451 la 931 de puncte faţă de jucătoarea de pe locul al doilea, daneza Caroline Wozniacki, după China Open.