ACTUALITATE

Slugarnicul Dan Bittman în fața primarului PSD: „Vă invit la ciolan cu fasole”.

Primăria Sectorului 5 a organizat un eveniment care să marcheze 50 de ani de existență. Un non eveniment, de fapt, care a avut drept scop aducerea unor amărați pentru a asculta muzică și a mânca gratuit.

Prestația lui Dan Bittman în cadrul spectacolului „50 de ani cu Sectorul 5” a fost una jenantă, dar răsplătită, cel mai probabil, cu 50.000 de lei, 

Bittman a avut numeroase referiri slugarnice la adresa activității lui Daniel Florea in cadrul evenimentului numit „50 de ani de Sectorul 5”. „Dom’ primar, văd că merge bine treaba aici, în sectorul 5. Extraordinar, toată lumea-i fericită”, „Domnul primar face o treabă foarte bună”, au fost câteva dintre laudele lui Bittman.

Pe pagina sa de Facebook au apărut rapid numeroase comentarii critice însă artistul a șters mare parte dintre acestea. Bittman a publicat un nou mesaj, de data asta jignitor la adresa celor care îl acuzau de slugărnicie.

„Scrieți ce vreți oameni buni, niciodată n-o să-mi trăiesc viața în turmă și n-o să stau drepți în fața ignoranței. Varsati-va frustrarile cât doriți n-o să vă meargă mai bine, vă garantez”, a scris Bittman pe Facebook.