Smiley a semnat pentru campania ,,fără penali”

Campania artiștilor pentru strângerea de semnături pentru inițiativa ,,Fără penali în funcții publice” continuă și cu ajutorul unor muzicieni foarte cunoscuți în România, precum Smiley și Tudor Chirilă.

Aflat la Găești, Smiley s-a întâlnit cu echipa celor care strâng semnături pentru campania ,,Fără penali în funcții publice”

Tudor Chirilă a scris la rândul său un mesaj pe Facebook în care amintește de ,,punctul 8 al proclamației de la Timișoara”.

,,În 1989 punctul 8 al proclamației de la Timișoara propunea ca foștii activiști de partid și ofițeri de securitate să nu poată candida la alegeri pentru trei mandate consecutive. Era o formă de a ne apăra viitorul. Din păcate, atunci nu am reușit să ne apărăm viitorul, punctul 8 de la Timișoara nu a trecut, iar foștii comuniști și securiști au preluat puterea. În 30 de ani au reușit să creeze o mafie de partid și de stat cu afaceriști de succes, moguli, interlopi, “jurnaliști” de casă și mai ales “politicieni” care au făcut legi pentru o minoritate de interese pur mercantile.

S-a instaurat legalizarea jafului din banii publici. Așa au apărut penalii de azi, personajele suburbane, inculte, șmecherașii de județ de tip Dragnea, Nicolicea, Iordache, Nicolae și lista continuă și tot continuă. Astăzi ne luptăm din greu să corectăm greșelile trecutului. Iar cea mai mare greșeală este că am ales lehamitea și neimplicarea și am crezut că dacă închidem ochii și ne astupăm urechile o să reușim de capul nostru”.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.