LIFESTYLE

Șocant! De câte ori crapă vreun alpinist, mă bucur, spune un proprietar de refugiu montan

Proprietarul unui refugiu montan din comuna Sălașu de Sus, județul Hunedoara, om care ar trebui să fie aproape de cei pe care-i găzduiește pe munte, dă dovadă de un cinism ieșit din comun după moartea cunoscutului alpinist Zsolt Torok, postând pe pe Facebook următorul mesaj:

,,De cîte ori crapă vreun alpinist, mă bucur ca un copil care află că binele învinge întotdeauna în lume. Astfel, insulta adusă celor care de abia supraviețuiesc ia sfîrșit. Risipei de calorii, resurse, bani și narcisism, fără nici un folos i se pune cruce. La cît mai dese!

Postarea lui Mihai Bursesc a atras multe comentarii negative, fiind preluată și în mass-media, astfel că acesta a revenit cu un nou mesaj:

,,Sensul morții e să mai lași loc și altora. Cum de bunăvoie nu dă nime privilegiile înhățate, natura ne-a prevăzut cu dată de expirare. Cînd o să crăpați și voi, sudălmitorii, și idioții din colportatoarea presă can-can, în urma voastră rămîne o lume evident mai bună”.

Nu ne pricepem la diagnostice medicale, dar se pare că ceva l-a tulburat destul de tare pe posesorul de refugiu montan care se laudă cu adăpostirea gratuită a alpiniștilor. Aceeași alpiniști despre care spune că se bucură când crapă. Dacă ajungeți la refugiul acestuia, n-ar strica să-l ocoliți.