Sondaj devastator pentru Dragnea.

Liviu Dragnea îngroapă PSD, conform unui sondaj comandat chiar de către liderul partidului la un institut de casă. Cifrele sunt atât de teribile încât au fost ţinute secrete de Dragnea.

Sondajul a fost comandat de Liviu Dragnea unui institut extrem de prietenos şi realizat în perioada august/septembrie, dar ale cărui date sunt atât de dezastruoase încât a preferat să nu le prezinte nici măcar propriului partid.

Potrivit datelor din sondaj relatate de surse din partid, PSD se află pe un trend descrescător constant. Este la 31%, într-o lună a pierdut 4 procente, iar din iunie a pierdut 8 la sută. Liviu Dragnea este cotat cu 4%.

In aceasta contractie constanta, PSD a ajuns la limita inferioara a bazinului sau obisnuit de 30-35%.

Daca trendul va continua, este posibil ca, dupa cel mai spectaculos rezultat în 2016, PSD să se îndrepte spre cel mai mare dezastru electoral.

PNL nu reuşeşte să treacă pragul lui 30%, este la 25% în acest moment şi nu are un trend clar. USR şi partidul lui Dacian Ciolos sunt la 10%. În schimb, creşte substanţial partidul lui Victor Ponta, stabilizat la 5% .

Partidele folosite de PSD pentru a-şi sustine guvernarea, adica ALDE şi UDMR sunt, potrivit sondajului, sub pragul electoral, adică la 4%.

Potrivit lui Marius Pieleanu, pentru 54% dintre români corupţia este principala problemă a societăţii românesti, prima în topul celor menţionate ca răspuns la o întrebare deschisă.

sursa: ziare.com

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.