Sorin Hangan, președinte PNL Bistrița: ,,Câți bani trebuie să plătească firmele din zona de nord a orașului pentru a fi băgate în seamă”

Președintele PNL Bistrița, Sorin Hangan, a adresat un atac primarului Ovidiu Crețu și viceprimarului Cristian Niculae, pe care îi acuză de lipsă de implicare în proiectele de infrastructură ale orașului. El afirmă că străzile sunt sub orice critică, iar primarul este preocupat doar de proiectele personale cum ar fi pârtia de schi.

,,Sunt profund nemulțumit de activitatea primarului Ovidiu Crețu și a viceprimarului Cristian Niculae. Am crezut că după sesiunea de poze și nesfârșitele transmisii live de pe dealul Cocoșului, trecem la lucruri serioase. Avem străzi stricate și blocaj în trafic și nu se face nimic. Străzile din zona centrală sunt praf, iar dezorganizarea traficului și în lipsa unor lucrări care trebuiau realizate, e haos. Dimineață de dimineață se stă la cozi întinse pe sute de metri în zona Subcetate, în zona Tărpiului și pe Bulevardul Republicii. Domnule primar, de zece ani de zile promiteți bistrițenilor că deschideți și modernizați artera ce pleacă din zona Gării pe traseul Arțarilor-Colibiței. Cât să mai așteptăm până asfaltați o stradă și realizați o bretea de legătură care să fluidizeze traficul în zonă? Câți bani trebuie să plătească firmele din zona de nord a orașului pentru a fi băgate în seamă. Lunar varsă milioane de euro în contul Primăriei Bistrița, iar la ora 15.30 zecile de autobuze stau în cozi interminabile pe „strada cea fără de trotuare”. Așa ar trebui să se numească strada Tărpiului. Trebuie să se întâmple neapărat o nenorocire așa cum de altfel s-a mai întâmplat? Este inadmisibil să mai așteptăm ani la rând într-un stres zilnic, fie că vorbim de înghesuială în trafic, de drumuri stricate, fără piste de biciclete și fără trotuare. Nu e prea mult, domnule primar? Trebuie să suferim zece ani pentru 6 zile de schi pe Dealul Cocoșului?”, a menționat președintele PNL Bistrița.

Recommended For You

1 Comment

  1. Asteptam sa se reabiliteze strada Colibitei de ani de zile si nu se fac numai promisiuni.Noroi si apa murdara
    ,gropi si masini distruse. Dar oare vine primarul si viceprimarii , consilierii locali sa vada cum este acum in aceasta perioada.
    Nu vin ca altele sunt prioritatile , piste de schi , parcari supraetajate, zone de agrement , si ale asemenea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.