DIN TRANSILVANIA

Sorin Hangan, președintele PNL Bistrita către Ovidiu Crețu: “Sunteţi cea mai slabă administraţie din România.”

Într-o postare pe pagina sa personală de Facebook consilierul municipal, Sorin Hangan, președintele PNL Bistrița, se lansează într-un atac dur la adresa primarului municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu și a administrației pe care acesta o cunduce:

“S-a votat bugetul României, iar Dragnea a pus, în bătaie de joc, bani pentru centura Bistriţei. Domnule primar, chiar aşa ne credeţi de proşti? Nu mai ştiţi cum să duceţi oamenii de nas. Care centură? Pe unde? Aţi pus banii acolo, cu gândul că în octombrie îi mutaţi pentru asistenţă socială. În loc să faceţi ceva concret pentru oraş, ne spuneţi toată ziua poveşti.

Cine din ţara asta îl mai crede pe Dragnea? E păcat domnule primar că păcăliţi bistriţenii şi faceţi exerciţii de imagine la sediul Guvernului, unde v-aţi băgat în poză cu primarii PNL din Transilvania. Am pierdut zece ani cu o administraţie depăşită şi neperformantă, care nu-i în stare să administreze banii pe care îi are. Sunteţi cea mai slabă administraţie din România.

Nimeni nu rămâne cu milioane de euro în Trezorerie, toţi primarii nu ştiu cum să facă alţi bani să-şi rezolve problemele.”