DIN TRANSILVANIA, ECONOMIC

Start la licitația tehnică pentru drumul expres Oradea – Arad

Reprezentanții administrațiilor din Bihor și Arad, au semnat joi pe Acordul de asociere Bihor – Arad actualizat, iar procedura a fost trimisă, vineri, către SICAP. Se așteaptă oferte pentru studii, proiect și asistența tehnică aferente drumului expres Oradea – Arad.

Drum Expres Oradea - Arad: Documentația pentru noua șosea de mare viteză,  lansată la licitație pentru 42 milioane de lei | Economica.net

A fost lansată procedura de achiziție publică pentru contractarea documentației tehnice aferente investiției DRUM EXPRES ORADEA-ARAD, anunță Consiliul Județean Bihor. Joi, reprezentanții consiliilor județene Bihor și Arad, respectiv ai primăriilor Oradea și Arad au semnat actualizarea Acordului de asociere prin introducerea proiectului tehnic în achiziția comună, pe lângă actualizarea studiului de fezabilitate, precum și documentația specifică necesară demarării procedurii de achiziție publică. Astfel, se va contracta la pachet documentația tehnică aferentă investiției drum expres Oradea-Arad.
Vineri, 22.01.2021, procedura este transmisă în SICAP, transmite CJ Bihor. Termenul de depunere a ofertelor este 15 martie 2021, conform estimărilor celor patru autorități. Valoarea achiziției este de 42 milioane de lei, fără TVA.