Stelian Dolha, noul prefect al județului Bistrița-Năsăud, a fost instalat în funcție

Noul prefect al județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, a fost instalat oficial în funcție în cadrul unei ceremonii care a avut loc miercuri, 11 decembrie, de la ora 16,30, la Palatul Administrativ. Momentul cel mai important al evenimentului a fost depunerea jurământului de către noul prefect, după care a urma un scurt discurs al acestuia. Învestirea prefectului s-a făcut în prezența șefilor de instituții descentralizate, primari și alți reprezentanți ai PNL, în timp ce ministrului de interne, Marcel Vela, a urmărit de la București, prin videoconferință, întreaga ceremonie.
,,O să fiu un prefect implicat, nu unul de decor. Peste zece zile sunt 30 de ani de la Revoluție și sunt sigur că toți ne dorim să trăim într-o țară așa cum cei de atunci și-au dorit-o și pentru care s-au jertfit. Suntem cu toții datori să respectăm legile țării, să-i respectăm pe cetățeni. Trebuie să profesionalizăm instituțiile, cu prioritate. Voi fi 24 de ore din 24 implicat în această instituție”, a precizat, în cadrul discursului de învestire,Stelian Dolha.

Noul prefect al județului s-a născut la 19.04.1970, în localitatea Braniștea. A fost deputat USL în perioada 2012-2016 și a îndeplinit diverse funcții în cadrul PNL (președinte al filialei județene din anul între anii 2013-2014, vicepreședinte al aceleași filiale între 2008-2012 și prim-vicepreședinte PNL BN din 2017).

 

Recommended For You

About the Author: Rusu Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.