ȘTIRE BOMBĂ: S-a vândut. Dacian Cioloș confirmă achiziția RO100 de către LinkedIn. Liviu Dragnea a pierdut licitația la mustață

Confirmăm tranzacția anunțată de către Times New Roman, cu precizarea că am avut discuții cu trei entități private interesate de a cumpăra proiectul nostru , susţin reprezentanţii Platforma RO100. Cele trei entități au fost LinkedIn, un fond de investiții al lui George Soros și Liviu Dragnea.

Oferta de la LinkedIn a fost de departe cea mai profitabilă, deoarece plata s-a făcut cash, spre deosebire de George Soros, care și-ar fi dorit o platformă de recrutat căței care să participe la proteste. În ceea ce îl privește pe Liviu Dragnea, el a făcut o ofertă prin care nu oferea nimic, ci dorea un procent de 90% din orice deal am încheia. Nu am reușit să îl refuzăm, pentru că a fost neclar unde îi puteam trimite răspunsul oficial: Brazilia, Alexandria, Videle sau localitatea adiacentă Bucureștiului.

Dacian Cioloș, în timpul negocierilor dure cu reprezentantul LinkedIn

Cu această ocazie, confirmăm și faptul că cei patru indivizi care îl urmăreau pe Liviu Dragnea nu erau asasini, ci departamentul juridic al LinkedIn, care încerca să îi explice că nu îi pot plăti comision pentru tranzacția în curs.

În ceea ce privește suma încasată, ea va fi oferită ca premiu primului pesedist care poate identifica o localitate din România în care poate merge în campanie cu Liviu Dragnea fără ca acesta să fie huiduit de către cetățeni.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Mulțumim publicației timesnewroman.ro, care, grație vigilenței sale, a descoperit dedesubturile acestei tranzacții.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.