ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE

Strada Tărpiului fără trotuar. Elevii de la Liceul Agricol Bistrița vor circula pe carosabil în condiții de maximă insecuritate

Elevii de la Liceul Agricol Bistrița nu vor avea nici în acest an un trotuar pe care să circule atunci când merg și se întorc de la școală. Ei și toți cei care circulă pe jos pe strada Tărpiului. De aproape zece ani, problema a fost ridicată în ședințele de Consiliu Local, iar în urmă cu 4 ani, s-a aprobat modernizarea străzii și lărgirea ei însă lucrurile nu evoluează deloc, dimpotrivă, condițiile de deplasare sunt precare. Sute de copii circulă pe carosabilul stricat, iar mașinile trec la câțiva centimetri de ei. Primăria Bistrița n-a reușit nici până astăzi să realizeze măcar pe o parte a drumului un trotuar, fie el și provizoriu, ca să nu mai vorbim că strada trebuia să fie una dintre priorități. Firmele din zona respectivă sunt importante contributoare la bugetul local, nu numai Leoni, care are mii de angajați, dar foarte multe mici intreprinderi cu zeci de angajați își desfășoară activitatea în zonă.

Fotografia postată de Sorin Săsărman.

Nu trebuie să se întâmple o nenorocire pentru a realiza ce trebuie realizat. E un semnal de alarmă pe care îl tragem din timp, înainte și preventiv așa cum este normal. Sper să ne auziți, domnule primar.

Fotografia postată de Sorin Săsărman.