,,Sublimul feminin” la Muzeul Județean Bistrița-Năsăud

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud pregătește un eveniment de excepție destinat femeii!
În cadrul prezentării de modă desfășurată sub titlul ,,Sublimul feminin”, aducem în fața dumneavoastră celebra creație a designer-ului bistrițean Tina Olari . Rochia care a îmbrăcat cea mai frumoasă femeie din lume, MISS WORLD 2015 și care a fascinat publicul din Dubai, Milano, Barcelona și Madrid va putea fi admirată acum de bistrițeni. Suntem încântați că Tina Olari a acceptat ca rochia care i-a adus recunoaștere la nivel mondial să rămână ca exponat în muzeul județului nostru.
Cu această ocazie invităm publicul bistrițean la o prezentare de modă a colecției de lux Tina Olari! În 1 Martie, sălile secției de Artă Contemporană vor fi inundate de rafinamentul, senzualitatea și eleganța rochiilor prezentate în marile orașe ale lumii, îmbrăcate de această dată de manechine bistrițence, cele cu care creatoarea prezenta colecțiile sale, încă de când începea să ia naștere brandul Tina Olari.
În 1 Martie, de la orele 19.00 începe o seară a sublimului feminin, în care vom celebra frumosul, eleganța și femeia însăși! Un eveniment care, cu siguranță, ne va rămâne în suflet prin emoție, frumos și adevărata esență a frumuseții eternului feminin.

Intrarea pe bază de invitație.
Organizatori : Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud http://complexulmuzealbn.ro/
Tina Olari https://tinaolari.com/

 

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.