DIN TRANSILVANIA

Emil Boc: ,,Sunteţi la 180 de minute de grupele Champions League”

Către,
Echipa Clubului de Fotbal CFR 1907 Cluj

Vă felicit, în numele comunităţii clujene, pentru performanţa obţinută aseară, în cel de-al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, împotriva echipei Celtic F.C! Rezultatul obţinut în meciul de pe Celtic Park va rămâne pentru mult timp în memoria colectivă a suporterilor clujeni şi români. Prin efortul remarcabil al echipei aţi reuşit să puneţi din nou Clujul pe harta sportivă a Europei!

Performanţa voastră este cu atât mai impresionantă cu cât a fost obţinută în deplasare, în faţa a peste 60.000 de fani înfocaţi. Modul în care aţi luptat până la ultimul fluier creează nu doar un exemplu pentru tinerii sportivi şi suporterii care vă susţin, ci şi o speranţă – posibilitatea de a accede printre cele mai bune echipe de fotbal din Europa şi de ce nu, din lume.

Felicitări, CFR 1907 Cluj! Mulţumim, băieţi! Ne-aţi dat ocazia să trăim o seară cu adevărat magică aici, acasă, la Cluj. Deşi calificarea în grupele UEFA Europa League este deja o garanţie, sunt convins că veţi lupta cu aceeaşi dârzenie şi în play-off, în meciurile împotriva echipei Slavia Praga, pentru a obţine calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Sunteţi la 180 de minute distanţă de grupele celei mai puternice competiţii de fotbal din lume, Liga Campionilor, şi de a le oferi clujenilor un nou motiv de mândrie! Mult succes, suntem alături de voi!

Emil Boc,
Primarul municipiului Cluj-Napoca