Tânără româncă de 29 de ani violată și ținută în sclavie timp de 10 ani în Italia. A născut de două ori în tot acest timp

Catanzaro – O tânără româncă de 29 de ani a fost violată și ținută în sclavie timp de 10 ani. A născut de două ori în tot acest timp, conform Corriere de la Serra.

Femeia a fost ţinută într-o pivniță, legată, violată şi bătută de un italian  în vârstă de 52 de ani, timp de 10 ani. În această perioadă, femeia a dat naștere la doi copii, fără să primească asistență medicală, iar pe perioada sarcinii a fost bătută și violată  de către agresor. Românca era obligată să-și mănânce chiar și propriile fecale.

A fost salvată ieri, după ce italianul a fost oprit în trafic de poliție, iar fiul în vârstă de 9 ani, care se afla în mașină, a trezit suspiciuni, fiind murdar și subnutrit. Astfel polițiștii au vrut să vadă unde locuiește bărbatul, chiar dacă acesta insista că nu are locuință fixă.

Scenele de groază au fost descoperite de carabinierii din Gizzeria în momentul în care au ajuns la locuinţa italianului. Odată ce carabinierii au ajuns la locuința acestuia în beci, au descoperit-o pe românca de 29 de ani și fetița de 3 ani.

Au fost nevoiţi să poarte măşti din cauza mirosului puternic emanat din interior şi să îndepăreteze cutii putrede, găleţi şi bucăţi de mobilier pentru a ajunge la femeia care era legată în lanţuri de pat.

„În treizeci de ani de activitate profesională nu am văzut niciodată așa ceva”, a declarat procurorul șef al Lamezia Salvatore Curcio.

Femeia şi cei doi copii ai ei, fetiţa de trei ani şi băieţelul de 9 ani, au fost preluaţi de serviciile sociale. Italianul a fost arestat imediat cu acuzațiile de reducere în sclavie, violență sexuală și rele tratamente.

sursa: corriere.it

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.