ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA

Tășuleasa Social: În această seară, 21 de camioane pline cu cadouri ajung în România

În această seară, 21 de camioane pline cu cadouri ajung în România. Pe 28 și 29 decembrie, 25.191 de copii vor primi câte un cadou! Una din rutele alese este Bistrița-Năsăud: Șintereag, Petru Rareș, Ciceu Giurgești, Ciceu Mihăești, Negrilești.

,,De 15 ani Camionul de Crăciun!
Dragii noștri, Camionul de Crăciun împlinește 15 ani anul acesta si în aceste momente, partenerii noștri de la Johanniter-Unfall-Hilfe e.V. pleacă din Germania, Landshut, către locurile unde sunt așteptați de mulți copii cu mare bucurie.

Asociația Tăsuleasa Social a crescut mare cu această acțiune, iar acum la a 15-a ediție va fi cel mai mare Camion pe care l-am organizat vreodată, 25.191 de copii pe care ii vom vizita, adică 21 de tiruri.

Am început prin a dărui cadouri unor copii nevoiași în primii ani, apoi încetul cu încetul s-a transformat într-o acțiune de educație, prin care mii de copii au învățat să primească, să dea mai departe și, mai ales, să facă ceva pentru comunitatea și locul în care trăiesc prin proiecte gândite de ei. Așa a luat naștere ,,Ziua bună! – Ziua voluntarilor mici” care este așteptată cu același entuziasm de către ei, ca și Camionul de Crăciun.

Anul acesta, Camioanele vor merge în zilele de 28 si 29 decembrie în 5 județe, unde pe lângă voluntarii Tășuleasa Social, numeroși educatori, învațători, profesori, jandarmi, pompieri și polițiști vor fi voluntari ai Camionului de Crăciun într-un excelent model de colaborare. Unul din camioane va merge în ianuarie in Republica Moldova la Glodeni, raion înfrățit cu judetul Bistrița-Năsăud”, informează reprezentanții asociației.