Temperaturile rămân scăzute în majoritatea localităților din județul Bistrița-Năsăud

Conform datelor puse la dispoziţie de Sistemul de Gospodărire al Apelor Bistriţa-Năsăud cea mai scăzută temperatură înregistrată noaptea trecută în judeţul nostru a fost de -22,0 gr.C la Piatra Făntănele. În municipiul Bistriţa la ora 6.00, mercurul din termometre indica o valoare de -9,5 gr.C, la Anieș -16,0 gr.C, la Straja -14,2 gr.C, la Mița -13,5, gr.C, la Mureșenii Bârgăului  -11,0 gr.C, iar la Colibiţa -10,0 gr.C.

În ultimele 24 de ore în județul Bistrița-Năsăud nu s-au înregistrat precipitații, grosimea maximă a stratului de zăpadă fiind de 33 de centimetri la Piatra Fântânele. La Straja stratul de zăpadă măsoară 29 de centimetri, la Mureşenii Bârgăului 26 de centimetri, la Miţa 25 de centimetri, la Colibița 22 de centimetri, iar la Rodna 17 centimetri.

Personalul de specialitate al Sistemului de Gospodărire al Apelor Bistrița-Năsăud supraveghează în permanență situația pe cursurile de apă, unde pot fi observate fenomente precum: gheață la mal, năboi, ace de gheață  sau poduri de gheață.

Recommended For You

About the Author: Sarmasan Mihai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.