ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE

Tenis: Jucătoarea română Mihaela Buzărnescu a câștigat turneului ITF de la Poitiers și urcă pe cel mai bun loc al carierei

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a câștigat turneul ITF de la Poitiers (Franța), dotat cu premii totale de 100.000 de dolari, după ce a dispus în finală, cu 6-4, 6-2, de belgianca Alison van Uytvanck.

Mihaela Buzărnescu, 29 ani, 89 WTA, a trecut de van Uytvanck (23 ani, 79 WTA), cap de serie numărul patru, într-o oră și 22 de minute.

Buzărnescu, a cincea favorită, a reușit astfel cel mai bun rezultat al său din acest an. 2017 este cel mai bun an al carierei pentru sportivă. În semifinala disuptată sâmbătă, sportiva din România a dispus cu 6-4, 6-2 de principala favorită, germanca Tatjana Maria.

Buzărnescu a jucat sâmbătă și finala de dublu, alături de germanca Nicola Geuer, cele două fiind învinse cu 7-6 (7), 6-3 de cuplul Belinda Bencic (Elveția)/Yanina Wickmayer (Belgia).

Jucătoarele din România încheie excepțional. Simona Halep locul 1, Sorana Cârstea locul 37, Irina Begu locul 44, Mihaela Buzărnescu locul 89 și Monica Niculescu locul 100.

Felicitări și mult succes în 2018!

sursa foto: prosport