EDUCAŢIE/CULTURĂ

Teodora-Gabriela Morar-tânăra ardeleancă, șefă de promoție ajunsă căpitan, cu rădăcini dintr-un sat bistrițean

Teodora-Gabriela Morar e una dintre tinerele model ale României. A fost o elevă de nota zece din clasa I-a până la terminarea ultimelor studii de după rezidențiat. A avut media 10 în toate clasele I-VIII, la liceu, a intrat la facultate cu 9.98 și a fost șefă de promoție. Liceul l-a făcut la La Alba Iulia, la Colegiul Militar Liceal Mihai Viteazul. A primit nota 10 la licență, lucrarea sa fiind publică în multe publicații din țară și din străinătate. Un parcurs absolut excepțional. 

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

A fost șefa de promoție la medicina militară, a ales după examenul de rezidențial dermatologia și acum e medic specialist dermatolog.

A coordonat elevi și studenți și astăzi a devenit căpitan.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

“În data de 31.07.2020 în cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca, a avut loc înaintarea în grad, la termen, a patru cadre militare, doi ofițeri (cpt.medic Marcu Ciprian și cpt.medic Morar Teodora-Gabriela) și doi subofițeri (sg.maj. Romanțan Alexandru și sg.maj. Mihuț Ioana-Cristina).
Le dorim succes în carieră și le mulțumim pentru activitatea desfășurată până acum în cadrul colectivului spitalului nostru.
FELICITĂRI!!!!“, e mesajul transmis de Direcția Medicală a Ministerului Sănătății.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind

Sursă: Plt.maj. Emilia PĂTRU – SCMU Cluj-Napoca.și Teodora Morar.